Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

SODASAN- EKOLOŠKE TABLETE ZA WC ŠKOLJKO

Ekološke tablete za WC školjko.

6,60 

12 na zalogi

-
+
ZNAMKA:
KATEGORIJE: ,
Vrsta izdelka

12 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Ekološke tablete za WC školjko
Za učinkovito čiščenje straniščne školjke in pisoarjev, na težko dostopnih mestih, raztopi trmasto umazanijo s penečo svežino. Enostavna uporaba.
Primeren je tudi za čiščenje rezervoarjev za vodo in pisoarjev. Zanesljivo odstrani moteče vonje in ostanke.
Okoljske prednosti: Učinek WC tablet temelji na citronski kislini, ki je znana kot hitra in popolnoma razgradljiva snov. Tako kot vsi izdelki SODASAN so tablete WC-Cleaner brez konzervansov ali snovi, ki sproščajo klor in so označene z logotipom Vegan.
Delovanje: Zaradi svoje zelo nizke vrednosti pH ima citronska kislina lastnost, da raztaplja usedline, ki so nastale. Tableta se hitro raztopi in se takoj razširi s svojim čistilnim učinkom. Pustite delovati najmanj 30 minut in nato sperite.
Doziranje: Vsaka tableta je posamično zavita. Odstranite folijo in tableto položite neposredno v vodo. Za trdovratno umazanijo ali vodni kamen pustite delovati čez noč. Če je potrebno, postopek ponovite.
OPOZORILA: POZOR. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Sestavine INCI: citric acid, sodium carbonate, cellulose, sodium carbonate peroxid, sodium C12-18 alkyl sulfate, rapsöl, glycerin, parfum, limonene.
Certifikati: EcoCert, Eco Garantie in Vegan.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

18 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+