Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

SODASAN-EKOLOŠKO ČISTILO ZA KOPALNICO

Ekološko čistilo za kopalnico z razpršilcem.

4,60 

Ni na zalogi

ZNAMKA:
KATEGORIJE: ,
Vrsta izdelka

Ni na zalogi

OPIS PRODUKTA

Ekološko čistilo za kopalnico z razpršilcem, 500 ml.

Za učinkovito, higienično čiščenje ploščic, sanitarnih elementov, kot so umivalniki, bideji ipd.,(keramični ali akrilni) kabine za tuširanje in pipe.
Varno tudi za plastične površine, ki so občutljive na praske ter steklene stene tuš kabin. Odstranjuje umazanijo, vodni kamen in ostanke mila, eterična olja pa nudijo svež vonj.
Preprosto razpršite na površino, ki jo želite očistiti z razdalje 20 cm, pustite delovati nekaj minut, očistite z gobico in splaknite. V primeru trdovratne umazanije ali vodnega kamna pustite delovati dalj časa ali postopek po potrebi ponovite.

OPOZORILA: Pozor. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode in mila. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Vsebuje Citral. Lahko povzroči alergijski odziv.
Sestavine: >30% voda, 5-*15% bio-alkohol (etanol), <5% neionske površinsko aktivne snovi, Bio-kis, citrati, naravno parfumsko olje, Citral, Geraniol, Linalool, Limonene.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

16 na zalogi

-
+

4,60 

61 na zalogi

-
+