Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

SODASAN-EKOLOŠKO SPECIALNO ČISTILO LIMETA

Ekološko čistilo na osovi izvlečkov citrusov.

6,99 

45 na zalogi

-
+
ZNAMKA:
KATEGORIJE: ,
Vrsta izdelka

45 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Ekološko čistilo na osnovi izvlečkov citrusov, 250ml.
Izredno učinkovito univerzalno čistilo na osnovi citrusovih olj, ki z lahkoto odstrani trdovratne madeže, kot so: šminke, make up, črnila, žvečilni gumi, grozdje in lepila ter umazanijo na ovratniku. Ne čisti krvavih madežev. Uporabite za čiščenje izrednih madežev ali tudi za splošno čiščenje prostora v razredčeni obliki v razmerju 1/2 do 2 zamaškov (5-20ml) razdredčenih v 5 litrih vode. Vsebuje le čiste rastlinske razgrajevalce brez sintetičnih barvil in konzervansov.
OPOZORILA: Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Lahko povzroči alergijski odziv kože. Povzroča hudo draženje oči. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Limonen, Citral. Lahko povzroči alergijski odziv.
Vsebuje: Orange, sweet, ext., Lemongras oil Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti v tesno zaprti posodi. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode in mila. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
Sestavine INCI: potassium soap, alcohol denat., glycerin, aqua, potassium citrate, citrus sinensis extract, lauryl glucoside, decyl glucoside, parfum, citral, limonene, geraniol, linalool, CI 75815.

CERTIFIKATI: Eco Garantie, Vegan, Ecocert

SORODNI PRODUKTI

54,90 

27 na zalogi

-
+

94,90 

11 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+