Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Informacije o dostavi


DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

 • Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku na naslov, določen za dostavo.
 • Dobavni rok vsakega naročila prične teči naslednji delovni dan ob 9.00 uri.
 • Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Vse pošiljke blaga so zavarovane za primer poškodbe ali izgube pošiljke.


Način dostave in rok dobave
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 0-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.


Stroški pošiljanja

 • Stroške pošiljanja plača naročnik/prejemnik pošiljke.
 • Dostavo blaga bomo ob nakupu do 29,99 € zaračunali v višini 4,00 €, ne glede na težo, količino ali velikost vašega naročila.
 • Ob nakupu nad 30 € poštnine ne zaračunavamo!
 • Dostave izven Slovenije ne izvajamo oz. le izjemoma po predhodnem dogovoru.
 • Dostavo izven Slovenije bomo v takem primeru zaračunali posebej.
 • Pošta Slovenije in banke uporabnikom praviloma za vsako plačilo obračunajo provizijo, skladno s svojim cenikom. Ti stroški so upoštevani v storitev trgovine “www.biopark.si” in vidni ob izbiri plačila po povzetju (2,00 €)
 • V primeru izbire plačila po predračunu in prevzema paketa na poštni enoti, ni dodatnih stroškov.
 • Če kupca ob dostavi ni doma, pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na poštni enoti bo paket čakal še 8 dni. V primeru, da kupec ne prejme obvestila oz. elektronskega sporočila v treh (3) dneh, naj o tem obvesti ponudnika.
 • Za višino bančne provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri svoji domači banki, preko katere izvajate plačilo.

Čas dostave

Artikli imajo dobavni rok od 1 do 7 delovnih dni. Za rok dobave artiklov, ki jih ni možno dobiti v predvidenem roku, vas bomo predhodno obvestili. Če vas ob dostavi ni doma, vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 8 dni .

Skladno z določili Zakona o varstvu potrošnikov ima kupec pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Kupec si lahko s spletne strani prenese elektronski obrazec za odstop od pogodbe ali pošlje katerokoli nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. V tem primeru ponudnik nemudoma pošlje kupcu po elektronski pošti potrdilo o prejemu takšnega odstopnega obrazca na trajnem nosilcu podatkov.

Sprejeta naročila v trgovini “www.biopark.si” se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izvedena. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v 2 urah odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@biopark.si