Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

O Bioparku

Biopark je drugačen

Srce Bioparka sva Peter in Tejka logo bioparkNovšak. Oba sva že pred mnogo leti začutila, da naše življenje potrebuje korenite spremembe. Pričela sva seveda kar sama pri sebi. Ker imamo v družini tudi ljudi, ki se že dolgo ukvarjajo z ekološkim pridelovanjem živil, sva že pred več kot 12 leti vedela, kaj to pomeni, še preden
je za to izvedel širši krog ljudi.

Najini otroci, kot tudi najini najbližji so sčasoma preko naju dobili veliko koristnih informacij – kako se zdravo prehranjevati, uporabljati kozmetične izdelke, biti povezan z naravo,…

Ne vidiva se samo v tem, da zgolj nekaj prodajava, rada ponudiva tudi še nekaj več – pomoč, lepo besedo, karkoli, da pomagava ljudem okoli naju do boljšega, bolj kakovostnega, naravnega življenja.

organic cosmetics 1Seveda pri nas globoko spoštujemo okolje, naše službeno vozilo recimo poganja plin, ki kar do 75% manj onesnažuje okolje. Kadar se odpravimo z družino v naravo, vedno poberemo kakšno smet in udeležujemo se tudi večjih čistilnih akcij. V glavnem radi imamo naravo in ljudi, ki mislijo na podoben način.

Tudi zato sva se pred leti odločila, da lahko narediva nekaj več. Pričela sva s prodajo 100% naravnih kozmetičnih izdelkov. Ko sva ugotovila, kaj se nahaja v konvencionalni kozmetiki, je bila to povsem logična odločitev. Veseli naju, da lahko s svoji znanjem obogativa tudi druge. V našem podjetju se sedaj združujemo ljudje, ki si delimo isto življenjsko filozofijo – edino z naravo lahko pridemo do zdravja. Tako je naš osnovni cilj predvsem ponuditi ljudem zdravo alternativo vsem kemikalijam, ki so jih uporabljali do sedaj v konvencionalni kozmetiki, čistilih, osvežilcih in prehrani. Vzdržujemo oseben pristop do naših strank ter se vsaki posvetimo maksimalno.

Veva in verjameva, da z vsakim naravnim izdelkom, ki ga uporabite vi, naredimo nekaj dobrega, tako za vas, kakor tudi onesnažimo nekaj narave manj, prav tako pa ni pri testiranju naših izdelkov trpela nobena žival.

HVALA VAM, KER STE DEL NAS!

testimonial plceholder image
Peter Novšak
direktor
Izobražen na področju živilstva in prehrane ter varnosti pri delu. Aktiven športnik, ljubitelj narave in ekoloških rešitev.
»Človek je tako pameten, da je uspešno ozdravil 10% bolezni, ki so bile pred leti znane kot »neozdravljive«, vendar je tako NEUMEN, da je z modernim načinom življenja ustvaril 90% novih bolezni.«
testimonial plceholder image
Tejka Novšak
Po izobrazbi medicinska sestra, s poslanstvom pomagati ljudem do boljšega zdravja in življenja, z izkušnjami v prodaji, vodenju in izobraževanju ter pomoči potrebnim. Ljubiteljica narave, ekološke kozmetike ter prehrane in duhovnosti.
» Z vsakim kupljenim ekološkim izdelkom, se proda en škodljiv in kemičen izdelek manj, ki tako ne bo obremenil okolja in zdravja ljudi. Tako pomagate sami sebi in zemlji zaceliti dolgoletne rane.«