Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Indigo prah, 100g

Indigo prah je svetlo do srednje zelene barve, narejen iz mletih suhih listov rastline. Ima močan vonj po svežem grahu. Ko ga zmešamo s toplo vodo, dobi bogato temno zeleno barvo, ki dobi na vrhu moder odtenek, sčasoma pa postane temno (mornarsko) moder s črnim pridihom, ko oksidira.

6,90 

280 na zalogi

-
+
KATEGORIJE: ,
OZNAKE:
Vrsta izdelka

,

Tip las

280 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Indigo prah, 100g

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Pravimo mu tudi Pravi indigo, je rastlina iz družine stročnic, ki je bila ena prvih rastlin na svetu, uporabljana za izdelavo barvil – indigo barve. Pravi indigo je grm, ki zraste od enega do dveh metrov visoko. Ima ovalne zelene liste ter rožnate ali vijolične cvetove. Indigo prah je svetlo do srednje zelene barve, narejen iz mletih suhih listov rastline. Ima močan vonj po svežem grahu. Ko ga zmešamo s toplo vodo, dobi bogato temno zeleno barvo, ki dobi na vrhu moder odtenek, sčasoma pa postane temno (mornarsko) moder s črnim pridihom, ko oksidira.

Delovanje: Indigo lase naredi bogate, sijoče ter jim izboljša teksturo, obenem pa jim nudi razkošno, bogato bravo. Odlično prekrije sive lase. Lasje so po uporabi voljni, navlaženi in zaščiteni. Indigo se uporablja tudi za barvanje oblačil, tekstilnih izdelkov itd. Je tudi zdravo in naravno barvilo pri domači izdelavi tekočih ali trdih mil in izdelkov za nego kože.

Navodilo za uporabo: Indigo, zmešan s kano, nudi srednje rjavo do temno rjavo barvo. Indigo, nanešen na lase, predhodno obarvane s kano, nudi razkošno črno barvo. Čisti indigo, nudi globoko modro barvo. Prosimo, natančno preberite navodila, priložena v škatli pred uporabo. Tega izdelka ne uporabite v bližini oči, ust ali na poškodovani oz. razdraženi koži. Priporočamo, da napravite test na skritem pramenu las ter test za morebitno alergijo na koži pred uporabo na celotnih laseh.

POZOR: Ne belite las po uporabi indiga, saj bodo tako postali zelene barve! Indigo potrebuje približno dva dni po nanosu in izpiranju, da dokončno oksidira in se pokaže pravi odtenek, ki bo ostal na laseh. V tem času ne uporabljajte nobenih kemičnih šamponov ali drugih izdelkov, da ne odstranite na novo pridobljenega odtenka las.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestavine INCI: 100% Indigofera Tinctoria

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

18 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+