Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
list ico

Badger, Ekološka krema za sončenje brez vonja SPF 30, 87ml

Krema s širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB, s cinkovim oksidom (posebna tehnologija Clear Zinc), brez kemičnih sestavin. Brez vonja, tudi za občutljivo kožo,  uporablja jo lahko cela družina. Vodoodporna najmanj 40 minut.

18,90 

Ni na zalogi

ZNAMKA:
Vrsta izdelka

Ni na zalogi

OPIS PRODUKTA

Krema s širokim spektrom zaščite pred žarki UVA in UVB, s cinkovim oksidom, s posebno formuli Clear Zinc*** brez kemičnih sestavin ali dodanih vonjav, ima le blag vonj po čebeljem vosku. Za vse, ki so občutljivi na vonjave ali ki jim je ljubši nevtralen vonj. Povsem naravna in primerna za celo družino.

Preprosta in učinkovita vlažilna formula, idealna za na plažo ali lažje športne aktivnosti kot hoja v hribe ali kolesarjenje.
Odporna na vodo in znojenje do 40 minut aktivnosti ali plavanja.
Na bazi certificirano ekoloških sestavin, ki izjemno vlažijo in pomirjajo kožo – sončnično olje, čebelji vosek, rakitovec in vitamin E.
Tuba je iz varne plastike #2, ki ne vsebuje BPA ali ftalatov in jo je možno reciklirati.
Vsebina je biorazgradljiva ter varna za koralne grebene in ostale ekosisteme.

Navodilo za uporabo: Nanesite na izpostavljene dele kože, da nastane tanek sloj, nato vtrite v kožo, da zmanjšate beli videz. Če zaide v oči, sperite z vodo. Ponovite nanos po 40 min. plavanja ali znojenja ter takoj po brisanju z brisačo. Sicer obnavljajte nanos na 2 uri.

Opozorila: Pred uporabo pri otrocih, mlajših od 6 mesecev se posvetujte z zdravnikom. Ne ostajajte dolgo na soncu, tudi če uporabljate zaščitno kremo. Pretirano izpostavljanje soncu lahko škoduje zdravju.

Priporočilo: Zaradi vsebnosti izključno naravnega mineralnega filtra ima krema nekoliko belo barvo. Belini na koži se zlahka izognemo tako, da naenkrat nanesemo manjšo količino kreme na določene del telesa in tako nadaljujemo. Mazanje še dodatno olajša nanos nekaj kapljic rastlinskega olja na kožo pred mazanjem kreme, kar ne vpliva na njeno delovanje.

Sestavine: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, uncoated Zinc Oxide***, Cera Alba Extract*, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*.
*Iz kontrolirane ekološke pridelave.

*** Pomembna informacija: čeprav surovina cinkov oksid, uporabljen v izdelkih za zaščito pred soncem Badger (tehnologija Clear Zinc), ustreza definiciji EU za nano delce, je Evropska komisija posebej in temeljito pregledala varnost cinkovega oksida v njegovi nano-obliki in ugotovila, da je enako varen za dermalno )kožno) uporabo, kot cinkov oksid v svoji mikro obliki. Poleg tega je podjetje Badger zelo dosledno pri rednih preverjanjih in ocenah varnosti svojih surovin in tudi končnih izdelkov. Ta cinkov oksid izpolnjuje ali celo presega vse standarde, ki so jih postavili ne le za zdravje in varnost ljudi, temveč tudi za zdravje in varnost okolja. V zvezi s temi ukrepi ima ta cinkov oksid vse lastnosti materiala kot ista snov v mikro velikosti in ni očitnih zdravstvenih tveganj, povezanih z njegovo uporabo v teh izdelkih, če se uporablja po navodilih na embalaži.

SORODNI PRODUKTI

39,00 

5 na zalogi

-
+

4,80 

45 na zalogi

-
+

4,20 

7 na zalogi

-
+

6,60 

28 na zalogi

-
+