Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Bioaprk, Rdeča glina, 100g

Glina v prahu značilne temno rdeče barve. Odlična za suho, mešano in normalno kožo, pomirja pa tudi občutljivo kožo. Značilna barva nastane zaradi visoke vsebnosti železovega oksida.

5,90 

21 na zalogi

-
+
KATEGORIJE: ,

21 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Rdeča glina, 100g

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Glina v prahu značilne temno rdeče barve. Odlična za suho, mešano in normalno kožo, pomirja pa tudi občutljivo kožo. Značilna barva nastane zaradi visoke vsebnosti železovega oksida.

Delovanje: Kožo čisti in pomaga odstraniti odmrle celice z njene povrhnjice, ima posebno lastnost, da kožo pomaga napeti in ji nudi mladosten videz. Po uporabi je občutek na koži prijetno svilnat.Uspešno se uporablja pri izdelavi kozmetičnih izdelkov, kot so mila, obloge za telo, pilingi, maske za obraz, čistilni losjoni in pudri za obraz. Lahko jo vsujemo v kopel za pomoč pri razdraženi in utrujeni koži.

Navodilo za uporabo: Zmešajte glino s toplo prečiščeno vodo ali hidrolatom ter enakomerno nanesite na očiščeno kožo obraza ali telesa. Mešanici lahko dodate tudi žlico kvalitetnega rastlinskega olja in nekaj kapljic eteričnega olja. Nanos pustite do 10 minut (če niste dodali olja, se bo plast posušila), nato sperite z vodo in kožo navlažite z vašim najljubšim tonikom ali hidrolatom in nanesite vlažilno kremo ali olje.

Opozorilo: Zaradi močnega naravnega pigmenta lahko glina zamaže tekstil, zato svetujemo, da ob uporabi primerno zaščitite svoja oblačila. Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike. Osebam z razširjenimi porami v koži svetujemo, da po uporabi maske ostanke gline odstranijo z vato, namočeno v rastlinsko olje.

Sestava: 100%  Montmorillonite

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

16 na zalogi

-
+

4,60 

61 na zalogi

-
+