Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Ekološko kakavovo maslo, 100g

Trdno maslo svetlo rjave barve z značilnim vonjem po čokoladi. Iztisnjeno iz kvalitetnih zrn kakavovca, ki se sicer uporabljajo za izdelavo najboljših čokolad.

9,90 

Ni na zalogi

Ni na zalogi

OPIS PRODUKTA

 Ekološko kakavovo maslo, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Opis: Trdno maslo svetlo rjave barve z značilnim vonjem po čokoladi. Iztisnjeno iz kvalitetnih zrn kakavovca, ki se sicer uporabljajo za izdelavo najboljših čokolad.

Delovanje: Vlaži in mehča kožo na naraven način. Po nanosu kožo ščiti pred izgubo vlage in tudi veča njeno naravno obrambno sposobnost. V Afriki ga tradicionalno uporabljajo
za zaščito kože red vetrom in izsuševanjem. Ker je bogato z vitaminom E ter ostalimi antioksidanti, dobro zaščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja ter pred predčasnim staranjem.

Navodilo za uporabo: Segrejte manjšo količino v dlani in vmasirajte v kožo, najbolje po tuširanju. Odlično je za nego razdražene in izsušene kože, tudi po sončenju.

Sestava: Theobroma Cacao.

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Ekološki certifikat:

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko.  Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.  Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

18 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+