Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
list ico
-25%

Biopark, Ekološko kakavovo maslo, 100g

Trdno maslo svetlo rjave barve z značilnim vonjem po čokoladi. Iztisnjeno iz kvalitetnih zrn kakavovca, ki se sicer uporabljajo za izdelavo najboljših čokolad.

9,90  7,43 

34 na zalogi

-
+

34 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

 Ekološko kakavovo maslo, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Opis: Trdno maslo svetlo rjave barve z značilnim vonjem po čokoladi. Iztisnjeno iz kvalitetnih zrn kakavovca, ki se sicer uporabljajo za izdelavo najboljših čokolad.

Delovanje: Vlaži in mehča kožo na naraven način. Po nanosu kožo ščiti pred izgubo vlage in tudi veča njeno naravno obrambno sposobnost. V Afriki ga tradicionalno uporabljajo
za zaščito kože red vetrom in izsuševanjem. Ker je bogato z vitaminom E ter ostalimi antioksidanti, dobro zaščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja ter pred predčasnim staranjem.

Navodilo za uporabo: Segrejte manjšo količino v dlani in vmasirajte v kožo, najbolje po tuširanju. Odlično je za nego razdražene in izsušene kože, tudi po sončenju.

Sestava: Theobroma Cacao.

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Ekološki certifikat:

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko.  Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.  Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

4,60 

15 na zalogi

-
+
-25%

24,10  17,99 

4 na zalogi

-
+

15,90 

37 na zalogi

-
+

9,90 

7 na zalogi

-
+