Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Seychelle, Prenosni filtrirni bidon Fliptop 0,86l

BREZHIBNO ČISTA VODA – KJERKOLI, KADARKOLI!

Seychelle bidon (prenosna plastenka) 860 ml z naprednim ogljenim filtrom. Z ustnikom na preklop, pitje kakor po slamici.

39,00 

8 na zalogi

-
+
Vrsta izdelka

8 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Seychelle, prenosni filtrirni bidon Fliptop 0,86l

BREZHIBNO ČISTA VODA – KJERKOLI, KADARKOLI!
Seychelle bidon (prenosna plastenka) 860 ml z naprednim ogljenim filtrom. Z ustnikom na preklop, pitje kakor po slamici. Edini osebni filtrirni sistem, ki je sposoben 99,9999% zmanjšati vse 4 področja kontaminacije:1. Estetska kontaminacija – neprijeten okus in vonj, motnost, klor, drobci peska ali mulja, usedline in Radon 222
2. Bakteriološka kontaminacija – škodljivi mikroskopski patogeni, kot Cryptosporidium, Giardia, E-Coli in ostale ciste in spore, ki se prenašajo z vodo
3. Kemična kontaminacija – toksične kemikalije, pesticidi in ostale nevarne industrijske ali kmetijske odplake
4. Raztopljene trdne snovi – težke kovine kot aluminij, azbest, svinec, živo srebro in ostale.Prefiltrirati je sposoben do 380 litrov vode. Idealno za vsakogar, ki ga skrbi okus, vonj in kvaliteta pitne vode, za vsakega, ki potuje po svetu in za vsakega, ki želi biti vedno pripravljen na morebitno katastrofo (potresi, poplave, ekološke katastrofe, vojna,..).Napravi varno za pitje tudi vodo iz alternativnih virov, kot so plavalni bazeni, poplavne vode, jezera, reke in zbiralnikov vode v wc-jih.Plastenka je izdelana iz materiala LDPE (low density polyethylene), ne pušča in ne oddaja snovi v vodo.
Filtri so zamenljivi in jih je možno reciklirati.

Filter je testiran v državnih laboratorijih in v EPA (U.S. Environmental Protection Agency – Agencija za varovanje okolja) ter zadostuje in celo presega standarde EPA, ANSI (American National Standards Institute -Ameriški državni inšitut za standarde) in NSF (National Science Foundation – Državna znanstvena fundacija)

Kako filter očisti vodo – Filter je sestavljen iz oglja, ki je stisnjeno pod zelo močnim pritiskom (nad 300 bari).
Tako nastanejo v filtru izredno majhne pore, manjše od 0,2 mikrona.
Tako je fizična bariera za mikroorganizme in velike molekule. Obenem pa oglje veže nase nečistoče.

Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo odvijte kapo in odstranite zaščitno folijo ter nalepko ki se nahaja na pokrovčku filtra. Pokrovček filtra privijte nazaj, plastenko napolnite z vodo ter dobro privijte kapo. Dvignite dozator na glavi. Z stiskanjem plastenke iztisnite čim več vode iz plastenke. Plastenko napolnite še enkrat in postopek ponovite. Sedaj je filter pripravljen za uporabo. Z njim lahko prefiltrirate do 380 litrov tekoče vode iz pipe. Če uporabljate bolj onesnaženo vodo, se količina prefiltrirane vode zmanjša. Po 6 mesecih uporabe filter zamenjajte.
Ni namenjen za filtriranje vroče vode, morske vode ali drugih tekočin (sokov, napitkov,…). Filter ne sme zmrzniti.
Plastenka se lahko občasno očisti z nežnim naravnim detergentom za posodo in mlačno vodo. Plastenke in filtra ne pomivajte v pomivalnem stroju.
Filter je zamenljiv, stari filter nam vrnite, saj ga bomo reciklirali. Če filtra dalj časa ne boste uporabljali, ga posušite in shranite v suhem prostoru-

Proizvajalec: Seychelle filtri

SORODNI PRODUKTI

54,90 

27 na zalogi

-
+

94,90 

11 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+