Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Zeliščna mešanica za nego las z brezbarvno kano, 100g

Mešanica brezbarvne kane (Senna) in 11 ayurvedskih zelišč za nego las, med njimi vsebuje tudi Amlo in Shikkakai. Je prah zelene barve z zeliščnim vonjem.

5,90 

350 na zalogi

-
+
KATEGORIJE: ,

350 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Zeliščna zešanica za nego las z brezbarvno kano, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Mešanica brezbarvne kane in 11 ayurvedskih zelišč za nego las, med njimi vsebuje tudi Amlo in Shikkakai. Je prah zelene barve z zeliščnim vonjem.

Delovanje: Brezbarvna kana lase intenzivno neguje in ojača, ne da bi jih obarvala. Ostala zelišča skrbijo za zdravo lasišče, izboljšajo rast las, preprečujejo srbenje lasišča in prhljaj,
preprečujejo prezgodnje sivenje las. Pomagajo tudi proti sprijemanju in vozlanju las, da jih lažje oblikujemo ter ojačajo lasne korenine.

Navodilo za uporabo: Zamešajte prah z mlačno vodo, da dobite primerno pasto. Mešanici lako dodate malo olivnega ali ricinovega olja. Oblecite zaščitne rokavice in razdelite lase na 4 enake dele. Nanesite pasto enakomerno od lasišča proti konicam. Pustite delovati do 1 ure, sperite z vodo in umijte lase z blagim naravnim šamponom. Uporabite 1x tedensko.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: Cassia Obovata, Emblica Officinalis, Acacia Concina, Bacopa Monnieri, Chrysopogon zizanioides, Terminalia Chebula, Terminalia Bellirica Rox, Acacia Catechu, Eclipta Alba, Hedichium spicatum, Trigonella Foenumgraecum, Ocimum Sanctum.

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

27 na zalogi

-
+

94,90 

11 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+