Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Amla prah, 100g

Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Amla, imenuje se tudi Indijska kosmulja. Je svetlo rjave barve in ima blag kiselkast vonj, ki spominja na brusnice in hrastovo lubje.

5,30 

2676 na zalogi

-
+

2676 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Amla prah, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Amla, imenuje se tudi Indijska kosmulja. Je svetlo rjave barve in ima blag kiselkast vonj, ki spominja na brusnice in hrastovo lubje.
Izvlečki Amle se uporabljajo v naravnih šamponih, oljih za lase ter naravnih barvah. Ker vsebuje veliko tanina, jo lahko uporabimo za utrjevanje barve tkanin.

Delovanje: Je zelo bogata z vitaminom C, deluje antioksidantno in pomaga preprečiti prezgodnje sivenje las. Pomaga tudi pri izpadanju las in pri negi lasišča s prhljajem. Na koži deluje astringentno, zato je dobra za normalno, mešano in mastno kožo.

Navodilo za uporabo: Vodna maska za lase: Zamešajte Amla prah s toplo vodo in pustite stati 15 minut. Nanesite na lase in lasišče, prekrite naj bodo vse lasne korenine. Pustite delovati 20-30 minut in sperite z vodo, šamponiranje ni potrebno. Uporabite naravni balzam za lase ali oblogo iz Neem praha.

Oljna maska za lase: Zamešajte enako količino Amle in oljčnega ali tekočega kokosovega olja. Uporabite enako kot vodno masko, nato umijte lase z naravnim šamponom.

Maska za obraz: Zamešajte Amla prah s toplo vodo in pustite stati 15 minut. Nanesite na očiščeno kožo obraza in pustite delovati 5-10 minut, nato sperite z vodo, navlažite kožo s tonikom ali hidrolatom ter nanesite vlažilno kremo.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke,posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: Emblica Officinalis

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

27 na zalogi

-
+

94,90 

11 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+