Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Shikakkai prah, 100g

Zmleti posušeni stroki, listi in lubje grma Shikkakai. Je prah rjave barve, lesnega vonja. Ima dobre čistilne sposobnosti, posebej za nego las, se pa zelo malo peni.

4,90 

1550 na zalogi

-
+
KATEGORIJE: ,
OZNAKE: ,

1550 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Shikakkai prah, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Zmleti posušeni stroki, listi in lubje grma Shikkakai. Je prah rjave barve, lesnega vonja. Ima dobre čistilne sposobnosti, posebej za nego las, se pa zelo malo peni.

Delovanje: Spodbuja zdravo rast las, krepi korenine, poveča prožnost las, da svilen občutek in jih pomaga razvozljati. Odličen je za nego lasišča proti prhljaju, pomirja in hladi lasišče. Ker preprečuje sprijemanje lasnih vlaken, poveča volumen pričeske in odpornost las na zunanje vplive, zato jih je lažje oblikovati. Ima naravno nizek pH, je zelo nežen in ne odstranjuje naravne maščobe iz notranjosti las. Lase neguje, zato ni nujna uporaba balzama.

Navodilo za uporabo: Zamešajte Shikkakai prah z vodo, da dobite pasto primerne gostote, pustite jo stati 20 minut. Nanesite na lase in dobro vtrite v lasišče, pustite delovati 20-30
minut. Sperite z vodo, uporaba šampona ni potrebna. Uporabite 1x tedensko za zdrave lase. Za še boljše rezultate zamešajte enake dele Shikkakai, Aritha in Amla praha.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: Acacia Concina

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

27 na zalogi

-
+

94,90 

11 na zalogi

-
+

4,60 

80 na zalogi

-
+