Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Neem prah, 100g

Zmleti listi drevesa Neem. Je prah zelene barve, blago zeliščnega vonja. Je naravni dezodorant, antiseptik, deluje proti insektom (še posebej lasnim ušem), glivicam in prhljaju.

4,90 

317 na zalogi

-
+

317 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Neem prah, 100g.

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Zmleti listi drevesa Neem. Je prah zelene barve, blago zeliščnega vonja. Je naravni dezodorant, antiseptik, deluje proti insektom (še posebej lasnim ušem), glivicam in prhljaju.

Delovanje: Je naravni balzam za lase in odličen za nego nečiste, problematične kože obraza. Zelo primeren je za nego kože z aknami, izpuščaji, alergijami, vročinskim izpuščajem ali
pleničnim izpuščajem pri dojenčkih. V Indiji se vsi deli drevesa uporabljajo v Ayurvedski medicini in njegove veje so se že davno uporabljale za čiščenje zob. Kličejo ga tudi »Svetodrevo«, »Vaška lekarna«, »Zdravitelj vseh bolezni«.

Navodilo za uporabo: Nega las: Zamešajte Neem prah s toplo vodo, da dobite primerno pasto. Nanesite pasto na čiste lase, pustite delovati vsaj 20 minut ali do ene ure za
intenzivnejše delovanje. Temeljito sperite z vodo.

Nega obraza: Zamešajte Neem prah s toplo vodo, svežim nesladkanim čajem ali hidrolatom (cvetna voda). Nanesite sveže pripravljeno pasto na očiščen obraz. Pri zelo občutljivi koži lahko zamešate 10% Neem praha z zeleno ali
belo glino. Pustite delovati do 15 minut, sperite z vodo in uporabite tonik za obraz oziroma hidrolat in vlažilno kremo ali olje.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke, posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: Azahrichta Indica

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

34 na zalogi

-
+

5,90 

2 na zalogi

-
+

94,90 

23 na zalogi

-
+

4,60 

47 na zalogi

-
+