Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Aritha prah, 100g

Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Aritha (ali Reetha). Je prah rjave barve z blagim zeliščnim vonjem. Vsebuje veliko naravnih saponinov, zato se ob stiku z vodo peni in dobro umije tudi mastno lasišče.

5,30 

655 na zalogi

-
+

655 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Indija.

Opis: Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Aritha (ali Reetha). Je prah rjave barve z blagim zeliščnim vonjem. Plodovi tega drevesa so dobro poznani tudi kot pralni oreški. Vsebuje veliko naravnih saponinov, zato se ob stiku z vodo peni in dobro umije tudi mastno lasišče. Uporablja se lahko namesto šampona, gela za tuširanje, umivanje obraza ali za čiščenje.

Delovanje: Ima dobre čistilne učinke, v ayurvedi se uporablja za nego kože z ekcemi, psoriazo in proti pegam. Ker deluje blago insekticidno, je uporaben za naravno odstranjevanje lasnih uši, še posebej v mešanici z Neem prahom in Neemovim oljem. Uporablja se tudi za pranje perila, pomivanje posode ter čiščenje in nego žlahtnih kovin.

Navodilo za uporabo: Umivanje las: Zamešajte Aritha prah z vodo, da dobite pasto primerne gostote, pustite stati 20 minut. Nanesite na lase in dobro vtrite v lasišče, pustite delovati 20-
30 minut. Sperite z vodo, uporaba šampona ni potrebna. Uporabite 1x tedensko za zdrave lase. Za še boljše rezultate lahko naredite mešanico iz enakih delov Aritha, Amla in Neem
praha in jo uporabite na enak način.

Nega kože: Zamešajte Aritha prah z vodo, da dobite
pasto primerne gostote, pustite stati 20 minut. Uporabite svežo mešanico za umivanje obraza ali kože telesa. Še posebej priporočljivo za mastno kožo.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke,posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: Sapindus Mukorossi

  • Vegan – Ne vsebuje sestavin živalskega izvora

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko. Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti.  Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

34 na zalogi

-
+

5,90 

2 na zalogi

-
+

94,90 

23 na zalogi

-
+

4,60 

47 na zalogi

-
+