Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
Search
Close this search box.
list ico

Biopark, Zelena glina, 100g

Je svetlo zelene do rjavozelene barve, odvisno od mesta izkopavanja. Nastane v naravi s sedimentacijo, njena barva pa je značilna zaradi vsebnosti oksidov v skalah, od koder prihaja.

5,90 

33 na zalogi

-
+
KATEGORIJE: ,

33 na zalogi

-
+

OPIS PRODUKTA

Proizvajalec: Biopark Cosmetics

Poreklo: Francija.

Opis: Je svetlo zelene do rjavozelene barve, odvisno od mesta izkopavanja. Nastane v naravi s sedimentacijo, njena barva pa je značilna zaradi vsebnosti oksidov v skalah, od koder prihaja. Ima unikatno sestavo in vsebuje železo, silico, aluminij, magnezij, kalcij, titan, natrij, kalij, mangan, fosfor, cink, baker, selen, kobalt, mikro zelene alge, rjave alge in fito-nutriente. Glina ima nevtralni pH 7.

Delovanje: Zelena glina je še posebej primerna za nego mešane do mastne kože. Vpija odvečno maščobo, odstranjuje nečistoče in toksine, revitalizira kožo in spodbuja naravno
obnovo celic. Ima tudi antiseptične lastnosti in mehča kožo. Ker je bogata s fito – nutrienti, nudi koži veliko mineralov in oligoelementov.

Navodilo za uporabo: Zmešajte glino s toplo prečiščeno vodo ali hidrolatom ter enakomerno nanesite na očiščeno kožo obraza ali telesa. Mešanici lahko dodate tudi žlico kvalitetnega rastlinskega olja in nekaj kapljic eteričnega olja. Nanos pustite do 10 minut(če niste dodali olja, se bo plast posušila), nato sperite z vodo in kožo navlažite z vašim najljubšim tonikom ali hidrolatom in nanesite vlažilno kremo ali olje.

Opozorilo: Pri pripravi rastlinskih prahov in glin ne uporabljajte izdelkov iz kovine (žličke,posode,…), ker lahko reagirajo s kovinskim materialom in se kemično spremenijo. Najbolje je uporabiti izdelke iz lesa ali keramike.

Sestava: 100% Montmorillonite

Embalaža: Za izdelke Biopark Cosmetics uporabljamo preverjeno embalažo vrhunske kakovosti, certificirano primerno za živila in kozmetiko.  Tako ostaja vsebina nespremenjena, zaščitena in visoke kakovosti. Embalaža se izdeluje v Sloveniji.

SORODNI PRODUKTI

54,90 

32 na zalogi

-
+

5,90 

1 na zalogi

94,90 

16 na zalogi

-
+

4,60 

61 na zalogi

-
+