Imate vprašanje? Pokličite nas na +386 30 919 555 vsak delavnik med 9 in 16 uro ali, nam pišite na info@biopark.si
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
BREZPLAČNA DOSTAVA nad 30 €
list ico
show blocks helper

PO NAMENU

NOTE ETERIČNIH OLJ

TIP KOŽE

TIP LAS

VONJ

BLAGOVNE ZNAMKE

FILTRIRAJ PO CENI

  

Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Amla, imenuje se tudi Indijska kosmulja. Je svetlo rjave barve in ima blag kiselkast vonj, ki spominja na brusnice in hrastovo lubje.

5,30 

Narejen iz mletih posušenih sadežev drevesa Aritha (ali Reetha). Je prah rjave barve z blagim zeliščnim vonjem. Vsebuje veliko naravnih saponinov, zato se ob stiku z vodo peni in dobro umije tudi mastno lasišče.

5,30 

Zmleti sušeni sadeži rastline Baheda. Prah zelene barve z intenzivnim vonjem po zeliščih.

4,90 

Mleti listi rastline Bhringaraj –  zelen prah blago zeliščnega vonja. Njeno ime pomeni »kralj za lase«, poznana pa je tudi kot neprava marjetica (False Daisy).

5,30 

Mleti listi in stebla rastline Brahmi. V Ayurvedi zelo uporabljana rastlina, v kozmetiki najbolj za nego las. Poznana tudi kot Bakopa ali Vodni ožepek. Je sočnica, ki raste po številnih predelih sveta na močvirnatih tleh in se uporablja tudi kot vodna rastlina za akvarije.

5,90 

Ekoliški gel (sok) iz alojinih listov, brez dodanih gostil, za globinsko vlago kože ter nego poškodovane ali opečene kože.

5,60 

Za mladosten videz kože in zelo megak, satenast občutek. odlično za regeneracijo, pusto ali suho kožo ter strije.

11,90 

Mleta semena Grškega sena, svetlo rjav prah značilnega vonja. Sicer zelo znan v Indijski kuhinji kot začimba zaradi intenzivnega okusa, semena pa so zelo priljubljena tudi za gojenje kalčkov. Bogat je s kalijem, železom, proteini ter vitaminom B3.

5,90 

Rastlinski prah zeleno-rjave barve z značilnim, blagim zeliščnim vonjem. Vsebuje tanin in rdeče-oranžni pigment lavson, ki se veže na proteine v laseh, koži ali nohtih in jih tako obarva, obenem pa jih ojača.

5,90 

Zmleti listi drevesa Neem. Je prah zelene barve, blago zeliščnega vonja. Je naravni dezodorant, antiseptik, deluje proti insektom (še posebej lasnim ušem), glivicam in prhljaju.

4,90 

Zmleti posušeni stroki, listi in lubje grma Shikkakai. Je prah rjave barve, lesnega vonja. Ima dobre čistilne sposobnosti, posebej za nego las, se pa zelo malo peni.

4,90 

Zmleta rastlina Tulsi, imenovana tudi »Divja (ali Sveta) bazilika«. Je zeleno rjavkast prah intenzivnega zeliščnega vonja.

5,60 

Mešanica brezbarvne kane (Senna) in 11 ayurvedskih zelišč za nego las, med njimi vsebuje tudi Amlo in Shikkakai. Je prah zelene barve z zeliščnim vonjem.

5,90 

Za poživitev las in proti cepljenju konic

24,90 

Odličen za lase, ki se radi vozljajo in jih je težko oblikovati

22,90